Käytettävä termi
ruoanvalmistusvälineet
Tyyppi
- MAO-käsite
- TAO-käsite
Yläkäsite
Alakäsitteet
- halstarit
- juustokehät
- juustolaudat
- juustomuotit
- kaaliraudat
- kaapimet (ruoanvalmistus)
- kauhat
- keittotelineet
- kolmijalat
- kraakut
- leikkuulaudat
- leikkuuveitset
- leivontavälineet
- lihamyllyt
- lihankuivatustelineet
- läviköt
- makkarasarvet
- makkaratikut
- munakellot
- omenaporat
- padanjalat
- paistinlastat
- pelkat
- perunamyllyt
- pursottimet
- pähkinänsärkijät
- raastimet
- seulat (ruoanvalmistusvälineet)
- siivilät
- sirottimet
- sokerileikkurit
- suomustimet
- suppilot
- uhvatat
- vispilät
- vohveliraudat (välineet)
- vuotkimet
Ohjaustermit
- keittiötyövälineet
URI
http://www.yso.fi/onto/koko/p37325